BURSA / KARACABEY - Hacı Ahmediye Onur İlkokulu

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim Dönemi 16 Haziran 2023 günü öğrencilerimizin aldıkları karnelerle sona ermiştir. Okulumuzdan ayrılan 4. sınıf öğrencilerimize bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar dileriz. Emeği geçen tüm öğretmen, veli ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. İyi tatiller...

May

Meddah Çocuklar projesi kapsamında düzenlediğimiz programı Belediye Başkan Vekili Hatice KILIÇ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Ebru KAYA ve Arif ÇOPUR'un katılımıyla gerçekleştirdik. Programda emeği geçen okulumuz öğretmenlerimize, sevgili öğrencilerimize ve bizlere her zaman destek olan kıymetli velilerimize şükranlarımızı sunarız.

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisi'mizin açolışının 103. yılını ve tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyoruz. Okulumuz öğrencileri ile Belediye Başkanımız Ali ÖZKAN'ı makamında ziyaret ettik.